De gastvrouwen van het eerste uur

Intuïtief en systemisch coach- loopbaanbegeleiding. In mijn persoonlijk proces heb ik de kracht van herkenning en erkenning aan de lijve  ondervonden. Doorheen verbindende evenementen als rouw- en verliescafé is het mijn missie deze kracht door te geven.   Nathalie Rassauw is gastvrouw in Gent

Rouwtherapeute en verliesbegeleider. Ik geloof echt dat mensen in rouw de beste troost en ondersteuning vinden in de verbinding met anderen. Daarom sta ik met hart en ziel achter het Rouw- en verliescafé.  

Lut Van Schoors is gastvrouw in Brugge. 

Rouwtherapeute en verliescounselor.  Ik droomde al lang van een rouw- en verliescafé omdat  ik regelmatig in mijn praktijk (www.levennaverlies.be) cliënten hoorde zeggen: Waar kan ik nog terecht met mijn verhaal?

Karin Verheyen is gastvrouw in Temse.

Gastvrouwen/-heren in Vlaanderen

Rouw- en verliesconsulente. Graag wil ik kinderen, jongvolwassenen en volwassenen  helpen die het emotioneel moeilijk hebben met een verliessituatie. (scheiding of overlijden) Zelf heb ik ook al meerdere keren verlies ervaren in mijn leven. Begrip, empathie, bereikbaarheid hulpvaardigheid zijn mijn sleutelwoorden. Carolien de Trefle is gastvrouw in Aalst.

2017... Zomaar plots stierf mijn partner, man, beste vriend.

Het bracht me in een wereld die ik niet kende.

Zo onwezenlijk...Zoveel verdriet...Gemis...

Mijn zoektocht naar een draagbaar en leefbaar bestaan, vond ik voor een stukje bij lotgenoten.

Je verhaal kunnen vertellen tegen iemand die kan voelen en weten wat je bedoelt.

Laat hier het rouw-en verliescafe een prachtig initiatief  voor zijn.

Na 1 deelname liet het me niet meer los.

Daarom wil ik heel graag de stap zetten om dit voor mensen in mijn eigen streek te organiseren!

Dat ook zij hun verhaal kunnen doen, of luisteren naar de andere...

Gewoon samenzijn met Lotgenoten. Ria van der Velden is gastvrouw in Loenhout.