De gastvrouwen van het eerste uur

Intuïtief bewustzijnscoach.  Op mijn persoonlijk pad ben ik meer dan eens geconfronteerd met verlies, in al zijn facetten. Door deze ervaringen heb ik beseft hoe belangrijk het is om hierin erkend en herkend te worden. Deze verbinding tot stand brengen, is mijn drijfveer achter de oprichting van onze rouw- en verliescafés. 

Nathalie Rassauw is gastvrouw in Gent.

Rouwtherapeute en verliesbegeleider. Ik geloof echt dat mensen in rouw de beste troost en ondersteuning vinden in de verbinding met anderen. Daarom sta ik met hart en ziel achter het Rouw- en verliescafé.  

Lut Van Schoors is gastvrouw in Brugge. 

Rouwtherapeute en verliescounselor.  Ik droomde al lang van een rouw- en verliescafé omdat  ik regelmatig in mijn praktijk (www.levennaverlies.be) cliënten hoorde zeggen: Waar kan ik nog terecht met mijn verhaal?

Karin Verheyen is gastvrouw in Temse.

Gastvrouwen/-heren in Vlaanderen

Rouw- en verliesconsulente. Graag wil ik kinderen, jongvolwassenen en volwassenen  helpen die het emotioneel moeilijk hebben met een verliessituatie. (scheiding of overlijden) Zelf heb ik ook al meerdere keren verlies ervaren in mijn leven. Begrip, empathie, bereikbaarheid hulpvaardigheid zijn mijn sleutelwoorden. Carolien de Trefle is gastvrouw in Aalst.

Ik ben Carine De Bolle, life coach en Kindercoach (www.carinecoaching.be) doch specialiseerde me in Rouw en Verlies uit persoonlijke interesse.

Ook ikzelf heb mijn rugzakje met verlies gedragen en ben ermee aan de slag gegaan. Vaak gebruik ik creatieve en lichaamsgerichte oefeningen.

“Uit het hoofd - vanuit het lichaam” is mijn moto!

Met het Rouw en Verliescafé hoop ik lotgenoten te verbinden in respect voor ieders grenzen. Carine is gastvrouw in Denderleeuw. 

Verliescounselor & psychotherapeute. (www.veroniquedilien.be/ www.paddockoptgeneuth.be)Door persoonlijke ervaringen heb ik de motivatie mogen ontdekken om anderen te ondersteunen in hun rouw – en verliesproces.

Een uniek proces waarin mensen de ruimte moeten krijgen het zelf in te vullen.

Dit pad alleen bewandelen is niet altijd gemakkelijk. Daarom…

Zelf heb ik de kracht gevonden in het werken met paarden om te groeien in mijn eigen processen.Tijdens een rouw - & verliescafé geen paarden maar wel samenzijn en ondersteuning in kracht en groei, dat is het doel wat ik voor ogen heb.

Veronique Diliën is gastvrouw in Maasmechelen.