Als je relatie niet blijft duren...

Donderdag 5 maart 2020 van 19.00-22.00 u

Iedereen die huwt of een relatie start, doet dat 'voor altijd'. Maar soms houdt de liefde geen stand en eindigt het verhaal met een scheiding of een relatiebreuk. Als je daarmee te maken krijgt, word je geconfronteerd met een groot en meervoudig verlies. 

Rouwen na een echtscheiding of relatiebreuk is dikwijls eenzaam. Mensen staan snel met een oordeel klaar en zelf heb je soms het gevoel dat je hebt gefaald.

Wat zijn de uitdagingen als je relatie stuk loopt? En wat zijn de gevolgen voor jezelf, je kinderen en de ruimere familie?

Is een scheiding moeilijker op jongere leeftijd of is die pijnlijker als je ouder bent?  

Onze gastspreker op het café is Sonja Delbeecke, coach, psychotherapeut en bemiddelaar in familiezaken. 

In haar praktijk begeleidt zij al jaren koppels (gehuwd of ongehuwd) die uiteen gaan, waardoor zij over dat onderwerp een grote expertise heeft opgebouwd. Ze vertelt o.a. aan de hand van voorbeelden hoe zo'n proces verloopt.

Inschrijven of info via gastvrouw Lut: lut@levenenwelzijn.be of 0474-97.94.39

Sonja Delbeecke

inleidende spreekster

https://dialoog-ieper.be/over-ons/


Als je een kindje verliest...

Donderdag 23 april 2020 om 19.00 uur

Een nieuwe baby: daar kijk je naar uit. Nieuw leven; nieuwe verwachtingen, nieuwe hoop... Hoe leef je dan verder als je zo'n verlies meemaakt? Inès deelt haar verhaal met ons als inleiding bij dit café. Je bent zeer welkom om te luisteren of je eigen verhaal te vertellen. We bieden je een warme en laagdrempelige sfeer aan. Je hoeft het niet zelf hebben meegemaakt. Iedereen wordt vroeg of laat geconfronteerd met een verlies. En het scheelt als je deelt...


Donderdag 28 mei 2020

Info volgt...


Vrijdag 24 april en 19 juni

Info volgt...

Locatie: zaal Den Breughel (De Foyer)